Top
vacature

Nieuw: Vacature Business Development Manager

Wil jij de zorg verbeteren met jouw commerciële energie?

PatientPlus is op zoek naar een Business Development Manager met (commerciële) ervaring binnen de gezondheidszorg en/of medische industrie. Als Business Development Manager ben je het gezicht van PatientPlus richting ziekenhuizen en andere relevante partijen, zoals de medische industrie.


PatientPlus is een snelgroeiend, jong volwassen en ambitieus bedrijf, opgericht door artsen die geloven in de kracht van ‘Samen beslissen’. Dankzij een succesvolle periode is PatientPlus in de volgende groeifase aangekomen. Als team hebben wij een heldere missie: de kwaliteit van zorg verbeteren door ‘Samen beslissen’ in de praktijk te brengen. 

 

Deze missie bereiken we onder andere door het ontwikkelen van keuzehulpen.Keuzehulpen geven patiënten begrijpelijke medische informatie over hun diagnose. Daarnaast helpt een keuzehulp de patiënten te bedenken wat de opties betekenen voor zijn of haar dagelijks leven. Na het doorlopen van de keuzehulp, kiezen patiënten samen met hun arts een behandeling. Wij bieden de meeste keuzehulpen van Nederland. Kijk voor een overzicht van onze keuzehulpen op: www.keuzehulp.info.

 

Bij PatientPlus ga je samenwerken met energieke en gedreven mensen, die toegewijd zijn omdat ze een sterke connectie hebben met het thema ‘Samen beslissen’ en een sterke drang hebben om de zorg in Nederland verder te verbeteren.


Locatie
Ons kantoor bevindt zich in het WTC gebouw naast het CS Utrecht. Daar vinden teammeetings en overleggen met je collega’s plaats, maar daarnaast zul je vooral veel in het veld werkzaam zijn en waar mogelijk vanuit huis.


Wat ga je doen?
Als Business Development Manager ga jij ervoor zorgen dat ziekenhuizen en andere relevante partijen met ons in zee gaan voor een succesvolle integratie van het thema ‘Samen beslissen’ in de gezondheidszorg. Je zit veel aan tafel met medewerkers en management van ziekenhuizen (bijv. een medewerker Innovatie of een medisch manager), specialisten en de medische industrie. In de complexe DMU-structuren binnen de zorgwereld weet jij je weg te vinden. Het schakelen in communicatie met verschillende typen mensen is een natuurlijke kwaliteit die jij bezit.

 

Je bent een echte netwerker, je weet hoe je mensen aan je bindt en hen overtuigt. Je voelt je als een vis in het water in een scale-up omgeving binnen de gezondheidszorg. Met jouw strategisch inzicht weet jij precies hoe de gezondheidszorg toe moet werken naar het in de praktijk brengen van ‘Samen beslissen’ en neem je je gesprekspartners mee in de toegevoegde waarde van onze keuzehulpen. Als het op onze missie aankomt ben jij een echte verbinden en overtuiger. Je hebt een natuurlijke drive om gesprekken om te zetten in commerciële resultaten. Je kunt snel schakelen en denkt in oplossingen.

Deze functie biedt veel vrijheid waarin jij de spin in het web bent tussen de commerciële activiteiten van PatientPlus.

 

Profiel:

 • Afgeronde commerciële of (para)medische opleiding (HBO of WO niveau);
 • Minimaal 3-5 jaar ervaring in een commerciële omgeving in de gezondheidszorg;
 • Ervaring met business development en/of accountmanagement;
 • Minimaal 32 uur beschikbaar.


Wat mag je van ons verwachten:

 • Een dynamische werkplek bij een professionele en snel groeiende scale-up met korte lijnen en nauwe samenwerking met collega’s;
 • Een laptop en telefoon vergoeding;
 • Een marktconform salaris
 • 32 /40 urige werkweek
 • 25 vakantie dagen
 • Vaste en flexibele werkplekken, zoals thuiswerken
 • Doorgroei mogelijkheden
 • Trainingen
 • Teamuitjes
 • Gepassioneerde en enthousiaste collega’s

 

Kortom; ben je een netwerker die makkelijk contact maakt en snel schakelen op verschillende niveaus? Krijg je energie van het leveren van een bijdrage aan een zeer relevant en veelbesproken onderwerp in de gezondheidszorg? Weet jij dit actuele onderwerpen te vertalen naar specifieke doelgroepen en ben je een aanpakker en zelfstandige werker? Stuur ons dan jouw motivatie en CV, want dan zoeken wij jou! Samen met jou willen wij de kwaliteit van zorg verbeteren.

 

Stuur je cv naar Michiel Hageman: michielhageman@patientplus.info

http://www.patientplus.info en www.keuzehulp.info