Top

ONZE PARTNERS IN SAMEN BESLISSEN

PatientPlus staat voor kwaliteit en daadkracht. Samen met onze partners brengen we Samen Beslissen stap voor stap in de praktijk. De kwaliteit en flexibiliteit in onze producten en diensten bereiken we door nauw samen te werken met specialisten, ziekenhuizen, patiënten en kennisinstituten. Samen Beslissen tot een succes maken, doen we met zijn allen.

Zorgorganisaties

logo dijklander ziekenhuis
CWZ logo
Maastro
CZ
bernhoven ziekenhuis

Case: Bernhoven

Honderden patiënten vertrouwen dagelijks op de zorg van Bernhoven. Het Udense ziekenhuis wil zijn hoge kwaliteit van zorg ook in de toekomst kunnen garanderen voor de groeiende patiëntengroep in een maatschappelijk verantwoorde financiële context. Daartoe besloot het ziekenhuis o.a. met keuzehulpen te gaan werken. De keuzehulpen van PatientPlus bleken te voldoen aan alle eisen die het ziekenhuis stelde.

√ hoge kwaliteit

√ goede ontwikkelsnelheid

√ gevalideerd instrument

√ hoge acceptatiegraad

√ focus binnen samen beslissen

√ bespaart tijd op de werkvloer

√ van 9 naar 50 keuzehulpen

√ grootste aanbod van keuzehulpen

Case: Anna Ziekenhuis

Al sinds 1931 voelt het Anna Ziekenhuis zich sterk verbonden met alle mensen in de regio Eindhoven en Geldrop. Er is veel veranderd in al die jaren. Maar één ding is nog precies hetzelfde: het Anna staat vanaf het begin bekend als persoonlijk en aangenaam. Daarom besloot het Anna Ziekenhuis om in 2021 Samen Beslissen met keuzehulpen structureel onderdeel te maken van de missie om samen met patiënten aangenaam beter te worden. Inmiddels heeft het ziekenhuis een patiënttevredenheidscijfer van 8.7 en is het ziekenhuis succesvol aan het opschalen van 9 tot 50 keuzehulpen in 2023.

Anna Ziekenhuis

Case: Rivas Zorggroep

Mensgerichte zorg zit diep geworteld in het DNA en de dagelijkse praktijk van de Rivas Zorggroep. De organisatie was dan ook één van de eerste in Nederland om keuzehulpen toe te passen en is inmiddels met hoge tevredenheid van patiënten en zorgverleners opgeschaald naar de volledige bibliotheek met 80 keuzehulpen.

√ van 2 naar 80 keuzehulpen

√ één leverancier

√ hoge tevredenheid

√ verbeterde besluitvorming

Ontwikkelpartners

Overige partners

Ook aan de slag met keuzehulpen?