Top
e-health week 2019

Interactieve sessie tijdens e-health week

PatientPlus verzorgt, samen met OLVG en de coalitie Vliegwiel, de interactieve sessie ‘Digitale Keuzehulpen’ tijdens de e-health week. Tijdens deze interactieve sessie bespreken we de probleemstelling en uitdagingen rondom Samen Beslissen. We leggen uit hoe een keuzehulp Samen Beslissen kan ondersteunen. En ervaringen uit de dagelijkse praktijk passeren de revue.


Aanmelden

De sessie vindt plaats op 23 januari van 17.00 – 18.30 uur bij OLVG in Amsterdam. Ben je benieuwd naar de toegevoegde waarde van een PatientPlus keuzehulp bij Samen Beslissen? Meld je dan aan voor deze sessie. We ontmoeten je daar graag!


e-Health week

De e-healthweek vindt van 21 t/m 26 januari 2019 voor de derde keer de plaats. Doel van deze campagne is het vergroten van kennis en vaardigheden op het gebied van digitale ondersteuning in de zorg. De week is een initiatief van ECP | Platform voor de Informatiesamenleving en een aantal hoofdpartners. Samen met partners, waaronder coalitie Vliegwiel voor digitale innovatie in de zorg willen zij door heel Nederland zoveel mogelijk mensen met e-health in contact brengen en hen de mogelijkheden laten ervaren.