Top

JIPPA Symposium Samen Beslissen op 6 dec

Op 6 december vindt in het Elisabeth-TweeSteden ziekenhuis het JIPPA symposium “Samen Beslissen: van onderzoek naar duurzame toepassing” plaats.

 

Tijdens dit symposium worden de resultaten van het JIPPA initiatief gepresenteerd (44 ziekenhuizen; 1000 patiënten en 100 zorgverleners). Daarnaast worden handige tips voor de implementatie van samen beslissen besproken en wordt het belang van samen beslissen vanuit verschillende perspectieven toegelicht. Ook wordt er aandacht besteed aan de faciliterende factoren en de randvoorwaarden voor een duurzame toepassing.

 

Tijdens de informatiemarkt kunt u in contact komen met verschillende partijen die ondersteunende materialen voor samen beslissen hebben ontwikkeld of ondersteuning bieden bij de implementatie hiervan.

 

Aanmelden
Als u altijd al meer heeft willen weten over samen beslissen en de implementatie hiervan, meld je dan nu nog aan via jippa@etz.nl ovv aanmelding symposium Samen Beslissen JIPPA. De toegang tot het symposium is gratis, maar er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Het symposium vindt plaats op dinsdag 6 december in het ETZ, locatie St. Elisabeth, Hilvarenbeekseweg 60, Tilburg.

 

JIPPA (Joint implementation prostate cancer Patient-centered care) is een initiatief van Tilburg University, Elisabeth-TweeSteden, Radboud UMC, Radboud universiteit, VUMC, Vrije Universiteit van Amsterdam en CZ.

 

Kijk voor meer informatie over JIPPA op de website. Voor meer informatie over het programma klik dan hier.