Top
keuzehulp cataract

Nieuwe gespreks- en keuzehulp: Cataract

Wat houdt cataract in en welke behandelopties zijn er? Die informatie vinden patiënten in de gloednieuwe gespreks- en keuzehulp Cataract (staar). Ook de kennis en de voorkeuren van de patiënt worden inzichtelijk gemaakt. De keuzehulp is per direct beschikbaar via ZorgDomein en Chipsoft.
 

Best passende behandeling

 
De gesprekshulp ondersteunt patiënten en hun zorgverlener bij het beslissen over de best passende behandeling. Zowel de patiënt als de zorgverlener hebben toegang tot de resultaten van de ingevulde gesprekshulp, zodat zij de resultaten tijdens het consult kunnen bespreken. De inzet van gespreks- en keuzehulpen leiden tot:
 
+ Juiste instroom van patiënten
+ Effectievere en efficiëntere consulten
+ Minder herhaalconsulten
 

Besluitvorming ondersteunen

 
Het ontwikkelteam van PatientPlus werkt met veel plezier aan de ontwikkeling en implementatie van hulpmiddelen die ondersteunen bij beslissingen maken in de gezondheidszorg. Met onze hulpmiddelen willen we de communicatie en besluitvorming rondom behandelingen vereenvoudigen en verbeteren.
 

Suggesties welkom!

 
Ben jij ook geïnteresseerd om gesprekshulpen te ontwikkelen om of toe te passen? Wil jij op deze manier jouw werk leuker en makkelijker te maken? Laat het ons weten via contact@patientplus.info.