Top
online groepsgesprekken over keelamandelen

Gezocht: deelnemers groepsgesprekken over keelamandelen

Heb jij of heeft jouw kind in de afgelopen twee jaar een aantal keer last gehad van ontstoken keelamandelen? Of heb je er over nagedacht om jouw keelamandelen of die van jouw kind met een operatie te laten weghalen? Dan leren wij graag van jouw ervaringen in twee online groepsgesprekken over keelamandelen.


jouw ervaringen

Patiëntenfederatie Nederland wil samen met PatientPlus, huisartsen en KNO-artsen een keuzehulp maken. Deze keuzehulp gaat patiënten helpen bij het kiezen voor de behandeling die het beste bij hen past. Daarom zijn we benieuwd naar jouw ervaringen. Bijvoorbeeld: hoe heb je gekozen om wel of niet geopereerd te worden? En wat voor informatie kreeg je van jouw huisarts of KNO-arts? Ook zullen we een keuzehulp gaan uitproberen om te kijken of het patiënten kan helpen.


online groepsgesprekken over keelamandelen

PatientPlus, Patiëntenfederatie Nederland en Stichting Kind & Ziekenhuis organiseren binnenkort twee online groepsgesprekken over keelamandelen:
1. Keelamandelen bij volwassenen
2. Keelamandelen bij kinderen


meer informatie en aanmelden

Het digitale groepsgesprek duurt maximaal 2 uur. De groep zal bestaan uit de gespreksleiders en ongeveer 6 patiënten. Deze patiënten hebben allemaal voor de keuze gestaan om hun keelamandelen te verwijderen. Alles wat je zegt zal anoniem worden verwerkt. Van tevoren ontvang je een handleiding hoe je kunt inloggen. Daarnaast sturen we je alvast een keuzehulp om van tevoren te bekijken. Na deelname aan het groepsgesprek ontvang je een cadeaubon van €20,-.
– Meer informatie en aanmelden voor het groepsgesprek voor volwassenen: klik hier.
– Meer informatie en aanmelden voor het groepsgesprek voor kinderen: klik hier.