Top
informatiebeveiliging

ISO 27001 en NEN 7510 certificeringen behaald

Bij PatientPlus hechten we zeer veel waarde aan veilig opslaan en delen van gegevens. Daarom zijn we in 2019 gestart met het borgen van onze informatiebeveiliging en zijn wij een certificeringstraject ingegaan. Onlangs kregen wij het bericht dat wij de ISO 27001 en NEN 7510 certificeringen hebben behaald. Daarmee kunnen wij aantonen dat data bij ons in vertrouwde handen zijn.

NEN 7510 en ISO 27001 zijn beide erkende normen op het gebied van informatiebeveiliging. De standaarden bieden ons praktische handvatten en werkprocessen om de informatiebeveiliging te structureren en te borgen. Door de standaarden te volgen, voldoet PatientPlus aan alle Nederlandse wet- en regelgeving en actuele ontwikkelingen op het gebied van gegevensbescherming. Daarmee stellen wij de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie binnen PatientPlus zeker.

Hoe PatientPlus omgaat met (persoons)gegevens hebben wij gedetailleerd beschreven in onze Privacy Policy. Wil je meer weten over de informatiebeveiliging in onze organisatie? Dan beantwoordt onze functionaris gegevensbescherming, Ingmar van der Poel, graag jouw vragen.