Top
hoge waardering keuzehulpen

Keuzehulpen PatientPlus hoog gewaardeerd

Bijna 4300 keer zijn de keuzehulpen van PatientPlus in het afgelopen jaar uitgereikt. Dat we zoveel artsen en patiënten in 2018 hebben mogen ondersteunen bij Samen Beslissen, maakt ons trots. Deze ondersteuning bij gedeelde besluitvorming door middel van keuzehulpen willen we zo optimaal mogelijk vormgeven. Daarom vragen we aan alle patiënten die een keuzehulp hebben ingevuld om de keuzehulp te waarderen. En wat blijkt: de gemiddelde waardering is 4,1 op een schaal van 1 tot 5. Daar doen we het voor!
 
De meest uitgereikte keuzehulpen in het afgelopen jaar zijn Liesbreuk (463 keer), Hevig Menstrueel Bloedverlies (423 keer), Galstenen (377 keer) en Carpaal Tunnel Syndroom (362 keer). Ook deze keuzehulpen worden alle gewaardeerd met een 4 of hoger. De hoogst gewaardeerde keuzehulpen zijn Nierstenen en Gescheurde Achillespees, beide met 4,7. Met deze mooie pluim gaan we in 2019 vol vertrouwen verder met de ontwikkeling en implementatie van onze keuzehulpen.
 
Zonder onze partners hadden we deze prachtige resultaten niet kunnen behalen. De kwaliteit en flexibiliteit in onze producten en diensten bereiken we door nauw samen te werken met specialisten, ziekenhuizen, patiënten en kennisinstituten. Samen met hen delen we de overtuiging dat Samen Beslissen de zorg beter maakt en delen we de missie om gedeelde besluitvorming op grote schaal toegankelijk te maken.
 
Aan het verwezenlijken van die missie werkt ons team dagelijks met veel enthousiasme en toewijding. Wist je dat we inmiddels al voor meer dan 60 diagnoses een keuzehulp hebben ontwikkeld? En dat er meer dan 20 in ontwikkeling zijn? Grote kans dus dat we voor jouw specialisme ook 1 of meer keuzehulpen beschikbaar hebben. Wil jij jouw patiënten ook ondersteunen met onze hoog gewaardeerde keuzehulpen? Neem dan contact met ons op, zodat we alle mogelijkheden kunnen bespreken.