Top
online ondersteuning

NIEUW: digitale ondersteuning implementatie

PatientPlus innoveert continu, waaronder het implementatieproces. Vanaf heden bieden we onze klanten digitale ondersteuning bij de implementatie van keuzehulpen. Voor organisaties die de keuzehulp-bibliotheek van PatientPlus afnemen, is deze ondersteuning inbegrepen bij de prijs. De volgende ondersteuning is beschikbaar:


1. digitaal handboek keuzehulp-implementatie

Met dit handboek ondersteunen wij projectleiders bij hun belangrijke taak: ervoor zorgen dat de keuzehulpen geïmplementeerd en gebruikt gaan worden. Samen met de projectleider doorlopen we alle stappen van het implementatieproces, van het formuleren van de doelstellingen tot aan de kick-off op de afdelingen. Zijn alle stappen doorlopen? Dan staat het projectplan als een huis!


2. online gebruikersomgeving keuzehulp-applicatie

Op het gebruikersplatform leren we alle gebruikers – artsen, poli-assistenten, applicatiebeheerder, etc. – van de keuzehulp-applicatie hoe ze de applicatie kunnen gebruiken. Je vind er alle benodigde informatie en handvatten om Samen Beslissen met keuzehulpen tot een succes te maken. Denk aan stap-voor-stap handleidingen, instructiefilmpjes en antwoorden op veel gestelde vragen.


Wil je meer informatie?

Of ook gebruik maken van onze digitale ondersteuning? Neem dan contact op met je accountmanager of met ons team via contact@patientplus.info. We geven je graag meer informatie, een demonstratie en/of een kostenindicatie.