Top
Nicky Dekker

Nieuw in ons team: Nicky Dekker

Medische kennis toegankelijk en bruikbaar maken voor patiënten, zodat zij keuzes kunnen maken die bij hen passen. Daar wordt Nicky Dekker, ons nieuwste teamlid, blij van. Na haar studie Geneeskunde heeft zij promotieonderzoek gedaan naar keuzes rondom erfelijke darmkanker. Ook heeft zij bij verschillende organisaties ervaring opgedaan als medisch schrijver en projectcoördinator. En sinds juli werkt zij als medisch schrijver voor PatientPlus.


Nicky Dekker:

‘Als medisch schrijver ben ik verantwoordelijk voor de inhoud van de keuzehulpen. Ik zorg dat de keuzehulpen regelmatig bijgewerkt worden, zodat ze gebaseerd zijn op recente informatie. Daarnaast ga ik aan de slag met een heleboel nieuwe keuzehulpen, die we zoveel mogelijk samen met patiënten en zorgverleners ontwikkelen. Ik heb heel veel zin in mijn nieuwe baan en kijk ernaar uit om mijn brede kennis in te zetten voor PatientPlus en de gebruikers van onze keuzehulpen!’