Our Story

Be Informed. Be Smart. Be Sure.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean feugiat dictum lacus, ut hendrerit mi pulvinar vel. Fusce id nibh at neque eleifend tristique at sit amet libero. In aliquam in nisl nec sollicitudin. Sed consectetur volutpat sem vitae facilisis. Fusce tristique, magna ornare facilisis sagittis, tortor mi auctor libero, non pharetra sem ex eu felis. Aenean egestas ut purus nec vehicula. Morbi eu nisi erat. Nam mattis id lectus sit amet mattis. Suspendisse eget tristique neque

Working Hours

Monday - Friday09:00AM-17:00PM
Saturday - SundayCLOSED

Latest News

Top
samen beslissen

Ook voorop lopen bij Samen Beslissen met uitkomstinformatie?

Samen Beslissen met keuzehulpen levert veelbelovende resultaten op. Over het effect op de doelmatigheid van zorg en kosteneffectiviteit in Nederland is echter nog onvoldoende bekend. Daarom subsidieert ZonMw een doelmatigheidsonderzoek, uitgevoerd door het Radboudumc, naar het effect van vier gepersonaliseerde PATIENT+ keuzehulpen: knieartrose, heupartrose, liesbreuk en galsteenlijden. Wil jij ook voorop lopen bij Samen Beslissen? Neem dan deel aan het onderzoek!


Wat levert het jou op?

Wij bieden jouw vakgroep de mogelijkheid om de keuzehulpen, die in samenwerking met de NVvH, NOV, Patiënten Federatie Nederland en PATIENT+ zijn ontwikkeld, toe te passen en deel te nemen aan het onderzoek naar de effectiviteit. Je ervaart wat het gebruik oplevert voor jou en je patiënt. En je kunt de resultaten gebruiken voor de vervolgstrategie van jouw organisatie.


Wat bieden wij jou?

Doe je mee aan het onderzoek, dan krijg je toegang tot de gewenste keuzehulp(en). Ook krijg je de beschikking over de eenmalige afname van de PROM’s. Je ontvangt een gedetailleerd inzicht in het gebruik van de keuzehulp(en) middels een dashboard en maandelijkse rapportages. PATIENT+ begeleidt het proces en de implementatie. En dat alles voor een zeer gereduceerd tarief!


Wil jij ook voorop lopen?

Al veertien ziekenhuizen ervaren de toegevoegde waarde van onze keuzehulpen op het behandeltraject.
Ben jij ook één van de voorlopers? Neem dan deel aan de doelmatigheidsstudie. Wij horen graag uiterlijk 30 september a.s. of je interesse hebt. Je kunt dit kenbaar maken aan projectleider Philip de Reuver, chirurg Radboudumc.