Top
samen beslissen

Ook voorop lopen bij Samen Beslissen met uitkomstinformatie?

Samen Beslissen met keuzehulpen levert veelbelovende resultaten op. Over het effect op de doelmatigheid van zorg en kosteneffectiviteit in Nederland is echter nog onvoldoende bekend. Daarom subsidieert ZonMw een doelmatigheidsonderzoek, uitgevoerd door het Radboudumc, naar het effect van vier gepersonaliseerde PatientPlus keuzehulpen: knieartrose, heupartrose, liesbreuk en galsteenlijden. Wil jij ook voorop lopen bij Samen Beslissen? Neem dan deel aan het onderzoek!


Wat levert het jou op?

Wij bieden jouw vakgroep de mogelijkheid om de keuzehulpen, die in samenwerking met de NVvH, NOV, Patiënten Federatie Nederland en PatientPlus zijn ontwikkeld, toe te passen en deel te nemen aan het onderzoek naar de effectiviteit. Je ervaart wat het gebruik oplevert voor jou en je patiënt. En je kunt de resultaten gebruiken voor de vervolgstrategie van jouw organisatie.


Wat bieden wij jou?

Doe je mee aan het onderzoek, dan krijg je toegang tot de gewenste keuzehulp(en). Ook krijg je de beschikking over de eenmalige afname van de PROM’s. Je ontvangt een gedetailleerd inzicht in het gebruik van de keuzehulp(en) middels een dashboard en maandelijkse rapportages. PatientPlus begeleidt het proces en de implementatie. En dat alles voor een zeer gereduceerd tarief!


Wil jij ook voorop lopen?

Al veertien ziekenhuizen ervaren de toegevoegde waarde van onze keuzehulpen op het behandeltraject.
Ben jij ook één van de voorlopers? Neem dan deel aan de doelmatigheidsstudie. Wij horen graag uiterlijk 30 september a.s. of je interesse hebt. Je kunt dit kenbaar maken aan projectleider Philip de Reuver, chirurg Radboudumc.