Top
Rabobank Duurzame Innovatieprijs 2018

Rabobank Duurzame Innovatieprijs 2018

PatientPlus is genomineerd voor de Rabobank Duurzame Innovatieprijs (voorheen de Herman Wijffels Innovatieprijs)!

 

Met de Rabo Duurzame innovatieprijs stimuleert Rabobank ondernemers mee te werken aan innovatieve oplossingen die er echt toe doen. Oftewel ondernemers die niet alleen willen bijdragen aan de groei van hun bedrijf, maar ook aan een maatschappelijk vraagstuk en een betere wereld. De Rabo Duurzame innovatieprijs bestaat uit 3 categoriën: Circulaire Economie, Food & Agri en Vitale gemeenschappen & Zorg. De jury koos in elk van de 3 categorieën de meest innovatieve ideeën. In totaal zijn er >30 genomineerden.

 

Op 2 februari mag PatientPlus het idee presenteren bij de pitchdag in de categorie Vitale gemeenschappen & Zorg. Deze categorie staat voor voor vitaliteit, leefbaarheid en goede zorg. Tijdens de pitchdag zullen wij presenteren hoe Samen beslissen met keuzehulpen leidt tot doelmatige zorg en dus goede zorg.

 

Op woensdag 21 maart worden de winnaars bekend gemaakt. We kijken uit naar een mooi en inspirerend moment waar we met trots onze innovatie voor kwalitatieve zorg mogen presenteren aan een breder publiek. We hopen hiermee de sector te inspireren en bij te dragen aan een betere zorgoplossingen voor de patiënt.

 

Lees meer over de Rabobank Duurzame Innovatieprijs en bekijk de lijst met genomineerden.

Kijk voor meer informatie over onze keuzehulpen op: www.keuzehulp.info