Top
vernieuwde-website-patientplus

Website PatientPlus vernieuwd

Misschien is het je al opgevallen: onze website is vernieuwd! PatientPlus heeft de afgelopen tijd een grote ontwikkeling doorgemaakt: van start-up naar marktleider, zowel qua organisatie als aantal ontwikkelde (ruim zestig) en geïmplementeerde keuzehulpen in Nederlandse ziekenhuizen. Hoog tijd om ook onze website naar een volgend niveau te brengen.

 

We hebben zowel de vormgeving, de structuur als de inhoud onder de loep genomen. De grootste verandering betreft de inhoud. De groei die wij als organisatie doormaakten, is duidelijk terug te zien op de website. Zes zorgkenners zijn de afgelopen periode begonnen, wat ervoor zorgt dat we onze teampagina hoognodig moesten aanpassen. Ken je onze nieuwe collega’s al? Je ontmoet ze bij ‘Over PatientPlus‘.

 

Behalve onze nieuwe collega’s, stellen we ook graag de organisaties voor met wie we samenwerken. Weet jij wie deze toonaangevende ziekenhuizen en patiëntenorganisaties met wie wij ontwikkelen en implementeren? Je vindt ze bij ‘Partners‘. De mooie resultaten die we samen met hen hebben behaald, zie je terug in de visuals op de homepage. Op diezelfde pagina hebben we onze doelgroepen ook beter in beeld gebracht, zodat je sneller ontdekt wat wij voor jou kunnen betekenen.

 

Benieuwd naar de andere veranderingen op de website? Dan nodigen we je graag uit om eens een kijkje te nemen. En we horen ook graag wat jij ervan vindt. Mis je nog informatie? Kun je alles goed vinden? Ben je net zo enthousiast als wij? Laat het ons weten via contact@patientplus.info.