Top
Jasper Hartog

Welkom in ons team: Jasper Hartog

Met veel plezier stellen we een nieuw teamlid voor: Jasper Hartog. Hij versterkt PatientPlus als medisch-wetenschappelijk adviseur cardiologie. Als cardioloog bij het Gelre Ziekenhuis brengt Jasper een schat aan kennis en ervaring met zich mee.
 

Optimaliseren en ontwikkelen

 
Jasper gaat onze bestaande keuzehulpen verder optimaliseren: telemonitoring, klepvervanging en boezemfibrilleren. Daarnaast zal hij verkennen welke onderwerpen nog meer van belang zijn voor het zorgveld en daar keuzehulpen of andere tools voor ontwikkelen.
 

Veel energie

 
Een brug slaan tussen de medische praktijk en technologie ligt Jasper na aan het hart. Hij zegt daarover: ‘Samen beslissen is een belangrijk thema in het huidige zorgveld. De keuzehulpen die PatientPlus heeft ontwikkeld, sluiten hier goed op aan. Het geeft veel energie om hierbij betrokken te mogen zijn.’
 

Contact

 
Heb jij ideeën voor een cardiologische gespreks- of keuzehulp? Of zijn er andere tools of functies die jij graag ontwikkeld zou zien? Laat het ons weten! We denken graag met je mee om de communicatie en besluitvorming rondom behandelingen te vereenvoudigen en verbeteren. Je kunt ons bereiken via contact@patientplus.info of jasperhartog@patientplus.info.